perjantai 13. kesäkuuta 2008

Puoluesihteeriksi

Viime viikon perjantaina valittiin SDP:lle uusi johto ja niin vain kävi, että päihitin parhaan kilpakumppanini ja entisen kollegan Uudenmaan piirin puheenjohtaja Esko Rannon äänin 177-172 ja tulin valituksi SDP:n puoluesihteeriksi. Moni puoluetoveri teki tosissaan töitä valintani eteen, mistä olen äärimmäisen kiitollinen. Oman piirin vankkumaton ja yhtenäinen tuki oli tuiki tärkeää etenkin loppumetreillä.

Viikko on mennyt tiiviissä aikataulussa eri tahoja tapaillen. Työskentely puheenjohtajan kanssa on helppoa, ajatukset pelaavat hyvin yhteen. Tänään ehdin käymään vanhalla työpaikalla Turun kaupunginkansliassa ja sain lukuisilta työkavereita onnitteluita ja läksiäislahjoja. Hauskimmasta päästä oli kompassi, jolla löytää takaisin Turkuun ja jonka punainen neulan pää näyttää ideologista suuntaa. Suuret kiitokset kaikille onnittelijoille!

Monia kiinnostaa , kuinka aion asumiseni ja kulkemiseni hoitaa. Vakituinen asuinpaikka säilyy Turussa, mutta väliaikaista majoittumista varten vuokraan asunnon Helsingistä. Joka tapauksessa minut tapaa usein junasta Helsingin ja Turun välillä, kuten sieltä tapaa monia muitakin politiikan parissa toimivia varsinaissuomalaisia.

Puoluesihteerin roolissa näpit syyhyävät jo kenttäkierrokselle ihmisiä tapaamaan. Helsingissä hoidetaan maan asioita, mutta kansalta on kysyttävä myös kehä kolmosen ulkopuolella.

Turuilla ja toreilla siis tavataan!

Ei kommentteja: