tiistai 24. huhtikuuta 2007

Vihdoinkin blogi!

Mielenkiintoisinta oman blogin pystyttämisessä oli, että varsin yleinen nimeni ei ollut vielä varattu. Lienen siis Ari Korhosista ensimmäinen blogspot.comiin sivut rakennellut käyttäjä. Törmäilen kaimoihin mitä erilaisimmissa tilanteissa, joten olen oppinut, ettei oman nimen käyttö kaikissa käänteissä onnistu.

Kun tulin töihin Turun kaupunginkansliaan apulaiskaupunginjohtajan avustajaksi, kanssani aloitti samaan aikaan saman apulaiskaupunginjohtajan palveluksessa kaupunginsihteerinä Ari-Pekka Korhonen, joka oli tavannut käyttää pelkkää Ari Korhosen nimeä. Ari-Pekasta tuli sitten puhekielessä A-P ja minusta pelkkä Ari, eli p.A. Saan jonkin verran edelleen A-P:lle osoitettua postia ja A-P on onnistunut saamaan minun päivärahat kerran tililleen. Mielenkiintoisin sähköpostiviesti tuli viime jouluna, jossa kysyttiin ilman muita selityksiä: ”Ari, keitä ovat muut?” A-P osasi onneksi vastata.

Joitakin aikoja sitten minulta tultiin kysymään, että olenko puheenjohtajana jossakin ympäristötekniikan seminaarissa. Hetken aikaa luulin jopa olevani ja ihmettelin kalenterimerkintöjä. Selvisi onneksi pian, että minulle tuntematon ympäristötekniikanosaajakaimani siellä puheenjohtajana oli. Vanhassa kotikaupungissani Pieksämäellä asuu nyt melkein entistä kotitaloani vastapäätä joku Ari Korhonen.

Se siitä nimestä. Ehkä asiaan täytyy taas jossakin välissä palata, kun hauskoja sekaannuksia sattuu.

Tarkoitus on tässä blogissa kommentoida enimmäkseen yhteiskuntaan ja politiikkaan liittyviä tapahtumia. Sosialidemokraateissa käydään tällä hetkellä paljon keskustelua puolueen tulevaisuudesta. Itse näen alkaneen oppositiokauden mahdollisuudeksi uusiutua, erityisesti järjestöjen osalta. Politiikan sisältö saanee myös uusia vivahteita, mutta ideologinen perusvire on kohdallaan. Tähän täytynee palata syvällisemmin tulevissa kirjoituksissa.

Ei kommentteja: